Vis in botersaus met stamppot

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vis:

Voor de stamppot:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en en snij de en andere groente in stukjes.
    Kook de wortelen in de bouillon.
    Doe ondertussen water koken voor de vis met de visbouillonblokjes als de groente al een beetje gaar is.
  2. Kook de vis net gaar haal het uit de pan en voeg dan de en het erbij.
  3. Goed roeren zodat er geen klonten ontstaan.
  4. Voeg dan de vis weer toe en laat dat 5 minuten zachtjes koken.
    Giet de kookvocht van de groente apart af in een maatbeker, dit is voor de puree.
  5. Volg aanwijzingen van het pakje.
  6. Voeg de groente toe en hutsel het door elkaar.
  7. Vind je de botersaus te flauw, voeg dan naar smaak de en extra toe en smullen maar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en aardappelpuree
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter, visbouillon, aardappelpuree
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • kabeljauw en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
380 kcal
19%1520 kcal
Vetten
23 g.
33%92 g.
Waarvan verzadigd
14 g.
70%56 g.
Waarvan onverzadigd
7 g.
26%28 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
3 g.
52%12 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
10 mg.
1%40 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vis in botersaus met stamppot