Allergie informatie: Vis Forel gevuld met pittige paksoi
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode peper, in reepjes
- 2,5 eetlepels olie
- 4 eetlepels sesamzaad
- 4 forellen
- 2 struikjes paksoi
- 2 eetlepels sesamolie
- 1,5 Japanse sojasaus
- zeezout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel gevuld met pittige paksoi
- Allergieen informatie