Allergie informatie: Vis Forel gegrilld 4
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter fond
- 1 theelepel citroensap
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 deciliter room
- 25 gram koude boter, in blokjes
- zout
- peper
- 1 pot wortelen, 300 gram
- 400 gram krieltjes
- 1 forel, 400 gram
- 2 eetlepels peterselie, vers gehakt
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Forel met tomaat en tijm (BBQ)
Met forellen, tomaten en tijm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Vis allerlei
Met garnalen, rode zalm en gerookte zalm uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel gegrilld 4
- Allergieen informatie