Allergie informatie: Vis Forel gebakken
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 forellen
- 2 sjalotten
- 150 gram broccoli, in kleine roosjes
- 30 gram roquefort
- 50 gram pasta
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels champignons, vers gesneden
- 2 eetlepels rode paprika, in stukjes
- 2 eetlepels groene paprika, in stukjes
- 2 eetlepels gele paprika, in stukjes
- 2 eetlepels groene, gele en rode paprika, in stukjes
- 2 eetlepels prei, in stukjes.
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- aluminiumfolie
- keukenpapier
- staafmixer
- benodigheden:
- aluminiumfolie
- keukenpapier
- staafmixer
Meer Recepten
- Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Gebakken Knoflookrijst
Met rijst, ui en knoflook uit China
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel gebakken
- Allergieen informatie