Allergie informatie: Verse tonijnsteak met groente risotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 0,5 courgette
- 1 bosje lente ui
- 2 tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 2 sjalotten
- 0,5 rode paprika
- 4 verse tonijnsteaks van 150 gram per stuk
- 1 Spaanse peper
- peterselie
- 300 gram risottorijst (Lassie of een ander merk)
- 0,75 liter kippenbouillon
- 1 klein blikje tomatenpuree
- basilicum
- oregano
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 1 zakje rucola sla
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Verse tonijnsteak met groente risotto
- Allergieen informatie