Allergie informatie: Udang pedis manis (garnalen met aardappelschijfjes in een pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram grote garnalen
- 200 gram aardappels
- 2 deciliter santen
- 4 daun djeruk purut
- 1 eetlepel asemwater
- 1 theelepel citroensap
- 2 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels Bawang goreng
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- olie
- Boemboe:
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 6 rode lomboks
- 150 gram geroosterde pinda’s
- 1 eetlepel geroosterde cashewnoten
- 0,5 theelepel trassi
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie