Allergie informatie: Udang Curry (grote garnalen in currysaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond garnalen (middel groot)
- 1 ui
- 2 theelepels maïzena
- 2 eetlepels water
- 0,5 theelepel suiker
- een beetje peper
- 3 eetlepels olie
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepels sherry
- 3 eetlepels currypoeder
- 2 deciliter bouillon
Meer Recepten
- Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Udang curry (grote garnalen in currysaus)
- Allergieen informatie