Allergie informatie: Tonijn met mangosalade en citroen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ingelegde citroen, in kleine stukjes gesneden
- 1 grote rijpe mango, geschild, ontpit en in kleine stukjes gesneden
- 1 komkommer
- 10 cc grof gemalen korianderzaadjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel vers geraspte gember
- 2 eetlepels citroensap
- 1 blok tonijn van 10 bij 15 centimeter en 2,5 centimeter dik
- 2-3 eetlepels gemalen koriander
- 4 eetlepels rijstolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tonijn met mangosalade en citroen
- Allergieen informatie