Allergie informatie: Tongscharfilets met curry-mosselsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 tongscharfilets
- 500 gram mosselen
- 2 wit van prei, fijngesneden
- 16 champignons, in stukjes en even gestoofd in boter
- 1 kleine tomaat, in brunoise
- 3,5 deciliter gevogeltebouillon
- 1 eetlepel fijngesnipperde bieslook
- mespuntje curry
- boter
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tongscharfilets met curry-mosselsaus
- Allergieen informatie