Allergie informatie: Tisrya dum masala (gekruide mosselen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1-10,5 kilo verse, grote, schoongemaakte mosselen
- 3 eetlepels ghee (geklaarde boter) of olie
- 2 fijngehakte grote uien
- 4 fijngehakte teentjes knoflook
- 3 theelepels fijngehakte verse gemberwortel
- 3 ragfijn gesneden rode pepers, zonder zaad
- 0,5 theelepel kurkumapoeder
- 3 theelepels gemalen koriander
- 1 mespuntje gemalen komijn
- 1 kop water
- 2 eetlepels fijngehakte verse korianderblaadjes
- citroensap naar smaak
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Garam Masala 3
Met koriander, komijn en kruidnagel uit India
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tisrya dum masala (gekruide mosselen)
- Allergieen informatie