Allergie informatie: Teesryo (Gestoomde mosselen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo mosselen of venusschelpen
- 100 gram ghee
- 1 grote fijngehakte ui
- 2 fijngehakte teentjes knoflook
- 2 theelepels gedroogde kokos
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 1,5 deciliter azijn
- 5 deciliter yoghurt
- 2 theelepels garam masala
- sap van 2 citroenen
Meer Recepten
- Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Mosselcocktail
Met mosselen uit potje, ui en knoflook uit Spanje
2 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Teesryo (gestoomde mosselen)
- Allergieen informatie