Allergie informatie: Tandori machhi (Tandoori vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 schoongemaakte, maar nog hele rode ponen (of zonnevis of knorhaan of haring)
- 100 gram yoghurt
- 40 gram boter
- 0,5 deciliter azijn
- 2 teentjes knoflook
- 1 stukje gemberwortel
- 1 citroen
- 2 koffielepels witte peper
- 0,5 koffielepel chilipoeder
- zout
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Vis allerlei
Met garnalen, rode zalm en gerookte zalm uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon - Dille-citroenmarinade (voor vis)
Met dille, citroen en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tandori machhi (tandoori vis)
- Allergieen informatie