Allergie informatie: Sushi
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rondkorrelige sushirijst
- 8 theelepels rijstazijn
- 2 theelepels suiker
- 1 theelepel zout
- 1 moot tonijn
- 1 moot zalm
- 100 gram gerookte makreel
- 4 grote gekookte garnalen
- voor erbij :
- 1 eetlepel wasabi
- 2 eetlepels gember, gemarineerd en fijngesneden
- 1 flesje Japanse sojasaus
Meer Recepten
- Sushi
Met rijst, nori en tonijn uit Japan
4 porties - 15 minuten
Hapjes - jessica294 - Oosterse scholrolletjes
Met scholfilet, gembersiroop en rijst uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jcmjaspers - Sushi rijstsalade maaltijdsalade
Met sushi rijst, gerookte geroosterde zalm en wortel uit Nederland
3 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - marianemmen - Sushi salade
Met sushirijst, courgette en shiitakes uit Japan
2 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - Floraa - Sushi Rijstcracker
Met zalm, avocado en wasabi uit Japan
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Sushi
- Allergieen informatie