Allergie informatie: Spaanse visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram stevige vis
- 2 eetlepels olie
- peper
- zout
- 2 stevige tomaten
- 1 middelgrote ui
- 1 citroen
- 2 takjes peterselie
- 1 laurierblad
- 1 mespuntje tijm
- 1 mespuntje oregano
- 1 mespuntje marjolijn
- 1 gehakte knoflookteen
- 0,5 glas droge witte wijn
Meer Recepten
- Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum
Met kalfsvlees, mango en basilicum uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Spaanse visschotel
- Allergieen informatie