Allergie informatie: Selada sama udang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond ongepelde steurgarnalen
- zout
- peper
- arachideolie
- sesamolie
- 0,5 koolrabi, in reepjes
- 150 gram sperziebonen
- 1 grote ui, in dunne reepjes
- 2 grote tenen knoflook
- 1,5 eetlepel kuping tikus (soort champignons)
- 0,5 theelepel vers gemalen ketumbar
- 1 eetlepel magere instand bouillon
- 0,25 theelepel vetsin
- 1 lombok
- 4 eetlepels garnalenbouillon
- suiker
Meer Recepten
- Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Udang Berlado Peteh
Met garnalen, petehbonen en spaanse peper uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal Goreng Kentang Udang
Met aardappelen, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Goreng Udang Capri (2)
Met garnalen, peultjes en ui uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Udang Karang Boemboe Cabai (pittig gebakken kreeft)
Met kreeft, rawits en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Selada sama udang
- Allergieen informatie