Allergie informatie: Scholrolletjes met dillesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram dunne witte asperges
- 8 scholfilets zonder huid
- zout
- 6 eetlepels dille
- 4 plakken gerookte zalm
- 0,5 visbouillontablet
- 1 deciliter creme fraiche
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels sherry medium dry
- boter om in te vetten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Scholrolletjes met dillesaus
- Allergieen informatie