Allergie informatie: Schol on the roll
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 scholfilets
- rosè
- 4 grote aardappelen
- 3 eetlepel olijfolie
- amandelen
- 1 teentje knoflook
- 250 gram fijngesneden broccoli
- oregano
- zout en peper
- 2,5 deciliter visbouillon
- 2,5 deciliter rosé
- ketchup
- 1 deciliter dikke yoghurt
Meer Recepten
- Tali muchli (gestoofde vis)
Met schol, kokosnoot en chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Pakketje met schol, venkel en rode ui
Met scholfilet, venkel en rode ui uit Nederland
2 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Visfilet uit de oven met tapenade
Met visfilet, tapenade en olie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - aloekscholten - BBQ Gambaspies met schol
Met schol, gamba's en laurierblad uit Nederland
4 porties - 2 uur en 25 minuten
BBQ - tobkok - Schol uit de oven
Met scholfilets, tomatenblokjes blik en kappertjes uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Schol on the roll
- Allergieen informatie