Allergie informatie: Scampi na Buzaru
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo black tiger garnalen
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 middelgrote ui
- 3 á 4 teentjes knoflook
- verse peterselie
- 2 á 3 theelepeltjes tomatenpuree
- 1,5 glas droge witte wijn
- 1 glas water
- peper
- zout
- rozemarijn
- paprikapoeder
- Italiaanse kruiden
Meer Recepten
- Scampi's in kokosnootsaus
Met scampi's, kokosmelk en rode chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Scampi piri piri
Met gamba's, rode peper, preo uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - lekker_koken - Pasta met scampi
Met capellini, scampis en tomaten uit Italie
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - Denisa - Scampi's in kokosmelk
Met scampi's, kokosmelk en saffraan uit Belgie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - pikenik69 - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Scampi na buzaru
- Allergieen informatie