Allergie informatie: Scampi met geroerbakte asperges en zeekraal
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 scampi's
- 1 kilo asperges, geschild en in schuine stukken gesneden
- 100 gram zeekraal
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de saus:
- 0,5 ui, fijn gesnipperd
- 0,5 winterwortel, kleingesneden
- 0,25 stengel bleekselderij, klein gesneden
- 200 milliliter droge witte wijn
- 1 pot visfond van 380 milliliter
- 200 milliliter room
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk