Allergie informatie: Sambal Goreng Udang Capri
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gepelde garnalen
- 2 stuks tomaten in stukjes
- 1 kopje fijngesneden prei
- 250 gram peultjes
- 1 kopje santen
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- snufje zout
- snufje peper
- snufje nootmuskaat
- 1/2 theelepel trassi
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Sambal goreng udang capri
- Allergieen informatie