Allergie informatie: Sambal Goreng Kerang
Terug naar het receptIngrediënten
- 2000 gram verse mosselen
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 stuks ui, in ringen
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 15 centimeter prei, in ringen
- 0,5 kopje selderie
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 stuks tomaat, in stukjes
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Sambal goreng kerang
- Allergieen informatie