Allergie informatie: Salade van zeevruchten met bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine bloemkool
- 1 pakje gemengde salade
- 100 gram garnalen
- 100 gram gerookte zalm
- 8 steurgarnalen
- 1 bokaaltje mosselen in azijn
- bieslook
- mosterd
- olie
- azijn
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Salade van zeevruchten met bloemkool
- Allergieen informatie