Allergie informatie: Salade van rode wijnasperges met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 witte asperges
- 5 groene asperges
- 1 deel water
- 1 deel rode wijn
- 2 maïskolven
- 6 eetlepels arachideolie
- verse spinazie
- 2 eetlepels gedroogde tomaten
- 100 gram Hollandse garnalen
- 2 eetlepels walnootolie
- 2 eetlepels knoflookolie
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1,5 eetlepel verse peterselie
- 1,5 eetlepel bieslook
- gedroogde versgemalen peper
- zout
- benodigde materialen:
- aspergepan
- zeef
- wok
- borden
- keukenpapier
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland