Allergie informatie: Röstitaart met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blikjes rode zalm á 213 gram
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 3 eetlepel zonnebloemolie
- 1 zak rösti diepvries
- 1 zak gesneden prei 300 gram
- 4 eieren
- 200 milliliter kookroom
- 100 gram gemalen jonge kaas
- ovenschaal 18 x 28 centimeter ingevet
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Röstitaart met zalm
- Allergieen informatie