Allergie informatie: Roomsaus met gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram roomboter
- 225 gram champignons, gehalveerd
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 280 gram crème fraîche
- 200 gram gerookte zalm, in dunne reepjes
- 1 eetlepel fijngehakte verse dille
- 1 eetlepel mierikswortelcrème
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Roomsaus met gerookte zalm
- Allergieen informatie