Allergie informatie: Romige zalmquiche met fijne groentes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak bladerdeeg
- 2 eieren
- 1 in kleine blokes gesneden of geraspte aardappel
- 1 wortel, jullienne gesneden
- 1 bosje lente-ui of bosui, in fijne ringetjes
- 1 kopje dievries erwtjes
- 200 tot 300 gram verse zalm, in grote blokjes
- 400 tot 500 gram gerookte zalmsnippers
- peper
- zout
- dille
- 1 zakje geraspte (belegen of oude) kaas
- 1 beker slagroom of creme fraiche
- bieslook, vers of gedroogd
- boter om springvorm in te vetten
- 1 zakje vis /zalmkruiden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Romige zalmquiche met fijne groentes
- Allergieen informatie