Allergie informatie: Romig visstoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram scholfilet
- 200 gram koolvis- of kabeljauwfilet (vers of diepvries)
- 1 eetlepel boter
- 300 gram prei, in ringetjes
- 200 gram peultjes
- 200 milliliter witte wijn
- 200 milliliter koksroom
- 2 eetlepels kruidenmix (gemengde kruiden, vers of diepvries)
- 2 eetlepels citroensap
- 1 bakje gekookte mosselen (mosselvlees, 150 gram)
Meer Recepten
- Visstoofpotje
Met koolvis, paprikas en zilvervliesrijst uit Bahamas
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - Hanni1990 - Zeewolf met kaasspread uit de oven
Met zeewolf, kerstomaten en roomkaas uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - Bia1976 - Visstoofpotje
Met koolvisfilet, paprika en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Zalm in een romig citrussausje
Met zalm, sinaasappel en room uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - spainkok - Gezond en romig vegetarisch broodbeleg
Met roomkaas, tahin en peterselie uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Lunchgerechten - Dillisjus
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Romig visstoofpotje
- Allergieen informatie