Allergie informatie: Rode curry met vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram witvis
- 300 gram rijst
- 200 gram snijbonen
- 200 gram wortel
- 50 gram bloem
- 1 bakje rode curry boemboe
- 400 milliliter kokosmelk
- 1 ui
- handvol verse koriander
- wat amandelschaafsel
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Rode curry met vis
- Allergieen informatie