Allergie informatie: Risotto met zeevruchten en Maredsous
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram Maredsous Verse Kaas Look en Fijne Kruiden
- 500 gram rijst
- 500 gram zeevruchtencocktail
- 2 uien
- 500 cl fumet (mosselvocht of visfumet)
- witte wijn
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Risotto met zeevruchten en maredsous
- Allergieen informatie