Allergie informatie: Provencaalse zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmfilets
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- versgemalen peper
- 2 theelepels provencaalse kruiden
- 2 bakjes cherry- of trostomaten
- 100 gram zacht geitenkaas
- 4 theelepels honing
- 4 takjes basilicum
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Provencaalse zalm
- Allergieen informatie