Allergie informatie: Provencaalse stoofaal
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg schoongemaakte paling
- 2 eetlepel citroensap
- peper
- zout
- 4 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 4 vleestomaten
- 2,5 deciliter droge witte wijn
- 2 theelepel gedroogde tijm
- 2 eetlepel vers gehakte peterselie
Meer Recepten
- Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Provencaalse-Hamburger
Met rundergehakt, ui en tijm uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Provencaalse mosselen
Met mosselen, ui en kruidenboter uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - hendriks37 - Provencaalse groentesoep
Met basis voor groentesoep, rozemarijn, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Maaltijdsoepen - peterstam - Provencaalse kruidenmix
Met rozemarijn, bonenkruid en basilicumblad uit Frankrijk
20 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Provencaalse stoofaal
- Allergieen informatie