Allergie informatie: Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 uitje, gesnipperd
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels kappertjes
- 10 zwarte olijven zonder pit, in schijfjes
- 1 teen knoflook uit de pers
- 1 pak passato di pomodoro (gepureerde tomaten 500 gram)
- 1 eetlepel oregano
- 400 gram tortellini, gevuld met ham of champignons
- 75 gram parmezaanse kaas
- 2 pakken iglo viscuise siciliana
- zout
- peper uit de molen
- 3 eetlepels peterselie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111