Allergie informatie: Pittige makreel Zaandijk
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine gestoomde makreel
- 2 tomaten, in kleine stukjes
- 1 gesnipperd uitje
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 centimeter verse gember, geraspt
- 5 djoeroek poeroet blaadjes
- 5 teentjes knoflook, in schijfjes,
- 1 eetlepel zeer hete Surinaamse sambal
- hulpmiddelen:
- ovenschaal
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pittige makreel zaandijk
- Allergieen informatie