Allergie informatie: Pittige gestoomde vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 600-800 gram kabeljauwfilet of andere stevige vis zoals roodbaars of tilapia
- 6 bosuitjes, in ringetjes
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
- 8 champignons, in stukjes gesneden
- 1 rode peper, van zaad ontdaan en fijngehakt
- 1 theelepel djahé
- 0,5 eetlepel hoisin saus
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel gembersiroop
- 1 theelepel Chinees vijfkruidenpoeder
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pittige gestoomde vis
- Allergieen informatie