Allergie informatie: Pepesan (gekruide vis in pakketje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauw of witvis in 8 moten
- 2 eetlepels citroensap
- zout
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 sjalotje, super fijn gesneden of vermalen in keukenmachine
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel kerrie djawa
- 1 theelepel djahe
- 0,5 theelepel laos
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pepesan (gekruide vis in pakketje)
- Allergieen informatie