Allergie informatie: Pepesan
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 verse makrelen (ca. 400 gram) of 400 gram kabeljauw- of koolvisfilet, ontdooid
- vismarinade:
- zout
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 4 laurierblaadjes
- voor de kruidenpasta(boemboe):
- 5 (rode) uien, gesnipperd
- 2 tot 3 teentjes knoflook, geperst
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 eetlepel azijn
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Pepesan Ikan
Met kabeljauwfilet, paprika en boemboe pepesan uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes)
Met zeebaarsfilet, citroenbasilicum en salamblad uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)
Met makreel, knoflook en uien uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Pepesan (gekruide vis in pakketje)
Met kabeljauw, sambal oelek en citroensap uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - ma-griet - Pepesan ikan
Met makreel, sambal, uien uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vis en schaaldieren - mama69
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pepesan
- Allergieen informatie