Allergie informatie: Pasta met zalm en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram pasta
- 6 eieren
- 1 ui
- 1 paprika
- 150 gram champignons
- 250 milliliter cuisine
- 300 gram verse spinazie
- 300 gram gerookte zalmblokjes
- 1 theelepel peper
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 bouillonblokje
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pasta met zalm en spinazie
- Allergieen informatie