Allergie informatie: Pasta met zalm en roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de saus:
- 600 gram zalmfilet
- 400 milliliter slagroom (30% vet)
- 2 uitje
- 2 winterwortel
- 1 rode paprika
- 1 takje verse dille
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel grof gemalen zwarte peper
- 1 theelepel zout
- beetje olie
- voor de pasta:
- pasta
- 1 theelepel zout
- 1 laurierblad
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Pasta met zalm en roomsaus
- Allergieen informatie