Allergie informatie: Oriëntaalse meerval
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stukken meerval (100 gram à 150 gram per persoon)
- lintpasta
- gedroogde tomaten
- basilicum
- olijfolie
- pesto:
- 1 teen knoflook
- 10 gram pijnboompitten
- 20 gram parmezaan
- 10 gram basilicum
- 30 gram olijfolie
- laksaus:
- 4 soeplepels Luikse siroop
- 1 deciliter sojasaus
- 10 gram gember
- 15 gram knoflook
Meer Recepten
- Orientaalse salade
Met kikkererwten, olijven, olie uit Marokko
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Salades - amber - Ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje)
Met meerval, rawits en santen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Oriëntaalse filetlapjes
Met varkensfiletlapjes, kokosmelk en rozijnen uit Thailand
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - azuro - Oriëntaalse kalkoenwrap
Met wraps, kalkoenfilet en roomyoghurt uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - bettyvandijk - Struisvogelsteak met pittige pepersaus
Met struisvogelsteaks, spaanse peper en zwarte peper uit Nederland
4 porties - 1 uur
Wild - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Oriëntaalse meerval
- Allergieen informatie