Allergie informatie: Oedang Goreng
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gepelde grote garnalen
- 2 stuks geklutste eierdooiers
- 2 eetlepels bloem
- 0,25 theelepel sesamolie
- zout
- versgemalen peper
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ajam Goreng Koenjit
Met kipfilet, koenjit en ui uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Oedang goreng
- Allergieen informatie