Allergie informatie: Nijlbaarsfilets met kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram nijlbaarsfilets
- 2 ui
- 4 sjalotten
- 3 teentje knoflook
- 4 deciliter witte wijn
- 4 eetlepels azijn
- 1 blokje visbouillon
- 3 eetlepels kerrie
- 2 deciliter room
- 3 theelepels maïzena
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Nijlbaarsfilets met kerrie
- Allergieen informatie