Allergie informatie: Nijlbaars met specerijenjus en zeekraal
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram nijlbaars
- 0,5 sinaasappel
- 0,5 eetlepel korianderzaadjes
- 0,5 eetlepel mosterdzaadjes
- 0,5 eetlepel komijnzaadjes
- 0,5 eetlepel zwarte peperkorrels
- 300 gram zeekraal
- 50 gram bloem
- 3 eetlepels olijfolie
- 200 milliliter droge witte wijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Nijlbaars met specerijenjus en zeekraal
- Allergieen informatie