Allergie informatie: Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de kabeljauw met korst:
- 2 sneetjes brood zonder korst
- 1 bosje peterselie
- 55 gram Parmezaanse kaas
- 15 gram gesmolten roomboter
- 800 gram kabeljauwfilets
- voor de warme salade:
- 4 pruimtomaten
- 0,5 rode ui
- 2 tenen knoflook
- 225 gram zongedroogde tomaten op olie
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 takjes verse tijm
- verse basilicum om te garneren.
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk