Allergie informatie: Nijlbaars in zoetzure saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram nijlbaarsfilet
- 2 eetlepels bloem
- 1 prei
- 1 winterwortel
- 1 rode Spaanse peper
- 1 rode ui
- 0,5 theelepel zout
- 0,75 theelepel peper
- 1 theelepel citroen of limoensap
- voor de saus:
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 schijfjes gember, fijngesneden
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 80 gram suiker
- 150 milliliter azijn
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 180 milliliter water
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Nijlbaars in zoetzure saus
- Allergieen informatie