Allergie informatie: Mosselen met spinazie en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 sneetjes wit (casino)brood
- ca. 40 gram boter
- 500 gram verse spinazie
- zout
- 125 milliliter kookroom
- 75 gram grof geraspte jonge Goudse kaas
- 0,5 theelepel Zaanse mosterd
- 150 tot 200 gram gekookte mosselen, uitgelekt
- witte peper uit de molen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mosselen met spinazie en kaas
- Allergieen informatie