Allergie informatie: Mosselen met citroen en witbier
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 kilo mosselen
- 2 onbespoten citroenen
- 4 teentjes knoflook
- verse tijm
- 4 kleine uien
- 1 bladselderij
- 3 blaadjes laurier
- 1 busseltje peterselie
- olijfolie
- 1 klont boter van 50 gram
- pepermengeling
- zout
- witbier (bij voorkeur Hoegaarden, Brugs tarwebier of Watou's witbier)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mosselen met citroen en witbier
- Allergieen informatie