Allergie informatie: Mosselen in knoflook peterseliesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- 30 gram boter
- 15 gram bloem
- 2 deciliter volle melk
- 1 kilo mosselen, schoongeboend
- 2 eetlepels droge witte wijn
- 2 eetlepels créme fraïche
- 2 lente uitjes, in ringen
- 3 eetlepels fijngesneden peterselie
- stokbrood
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Mosselen in knoflook peterseliesaus
- Allergieen informatie