Allergie informatie: Meerval met spek en pittige tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram meervalfilet
- 8 plakjes ontbijtspek
- 1 deciliter witte wijn
- 0,5 deciliter azijn
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 1 eetlepel kappertjes
- 0,5 theelepel oregano
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 2 theelepels paprikapoeder
- 12 zwarte olijven
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Meerval met spek en pittige tomatensaus
- Allergieen informatie