Allergie informatie: Makreelsalade met wortel en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram worteljulienne
- 1 eetlepel citroensap
- 1,5 eetlepel verse dille, fijn gehakt
- 2 zoetzure augurken, in blokjes
- 4 bruine pistolets of piramidebroodjes
- 100 gram bieslook zuivelspread
- 300 gram gerookte makreel, in gelijke stukken
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Makreelsalade met wortel en dille
- Allergieen informatie