Allergie informatie: Laksa udang (garnalen in bouillon en kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram garnalen
- 250 milliliter bouillon
- 750 milliliter santen
- 75 gram bihun
- 200 gram taugé
- 2 serehstengels
- 5 daun djeruk purut
- 4 hardgekookte eieren
- daun kemangi
- Bawang goreng
- 2 theelepels sambal
- 1 limoen
- 2 eetlepels olie
- Boemboe:
- 6 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 5 kemirienoten
- 0,25 theelepel djinten
- 2 cm. kencur
- 3 cm. kunyit
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Agar Pisang ( bananengelei)
Met agar-agar, kokosmelk en banaan uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie